">

Despre Noi

Despre noi

Bine ati venit in magazinul nostru! Aici veti gasi o colectie impresionanta de bijuterii lucrate cu o finete deosebita. Colectia noastra cuprinde: verighete, inele de logodna, cercei, bratari fixe si mobile, lanturi, coliere, seturi, bratari de picior, etc., atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii.

S.C. SAV RUBIN S.R.L. garanteaza ca, fiecare piesa – bijuterie de aur pe care o veti cumpara, indeplineste cele mai inalte standarde de calitate. Te invitam sa navighezi printre categoriile de bijuterii pentru a gasi bijuteria perfecta pentru tine!

Dezvoltam in permanenta tehnologii noi, in vederea productiei de bijuterii care sa acopere intreaga gama de gusturi si valori posibile. Suntem membri ai Patronatului Bijutierilor din Romania, afiliat la UGIR 1903.

Realizam bijuterii din aur de 14K si 18K, aur galben si alb, prin turnare si manual.

Avem magazine proprii de desfacere cu vanzare en-detail.
Executam verighete la comanda dupa modelul clientului.

Societatea noastra detine utilaje specifice, performante, pentru productia de bijuterii din aur la standardele Uniunii Europene.

Dispunem de diverse modele de bijuterii si realizam lunar o gama intreaga de modele noi, in conformitate cu cerintele pietei si la comanda speciala.